Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"N. Boulier-Monthéan"'
Autor:
C. Prioul, Manon Hiolle, Didier Dupont, Françoise Nau, Valérie Lechevalier, N. Boulier-Monthéan, Juliane Floury
Publikováno v:
Food Research International
Food Research International, Elsevier, 2020, 128, pp.108817. ⟨10.1016/j.foodres.2019.108817⟩
Food Research International, Elsevier, 2020, 128, pp.108817. ⟨10.1016/j.foodres.2019.108817⟩
International audience; Digestion is a mechanical and chemical process that is only partly understood, and even less so for complex foods. In particular, the issue of the impact of food structure on the digestion process is still unresolved. In this
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0c478c3b6609810217bdae20e83f731e
https://hal-agrocampus-ouest.archives-ouvertes.fr/hal-02485321
https://hal-agrocampus-ouest.archives-ouvertes.fr/hal-02485321
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.