Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"N. Bolhova"'
Publikováno v:
Вісник аграрної науки Причорномор'я, Vol 28, Iss 1, Pp 66-78 (2024)
Mushrooms are consumed because of their nutrients and therapeutic bioactive compounds, historically used in medicine, and representatives of the genus Pleurotus are edible species rich in dietary fibre, vitamins, micro- and macroelements, and carbohy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0a7c61a3f999410686186fdf0a7b867c
Publikováno v:
Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 17, Iss 1 (2023)
The work investigates the possibility of using beetroot powder and chard puree in the technology of sponge cake with reduced gluten content. Reducing the gluten content in the sponge cakes was achieved by using wheat flour with a reduced protein cont
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ec6d15eb2b2c4884ab6f627f3054a14b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.