Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"N. Balaguer"'
Autor:
M N Balaguer Cartagena, T Beauperthuy Levy, D Pastor, J P Reig Mezquida, L Feced, G Anguera De Francisco, A García-Ortega, I Amara, A Solé Jover
Publikováno v:
08.02 - Transplantation.
Autor:
L Rodrigo, A Cervero, R Chopra, T Mikulski, C Martínez, I Campos-Galindo, E Mateu-Brull, N Balaguer, C Simón, M Milán
Publikováno v:
Human Reproduction. 37
Study question What is the accuracy of NGS versus QF-PCR in the Rapid Prenatal Testing? Summary answer NGS seems to be a reliable alternative for Rapid Prenatal Testing and expand the aneuploidy screening to all 24 chromosomes. What is known already
Autor:
Carlos Simón, Miguel Milán, Inmaculada Campos-Galindo, N. Al-Asmar, Carolina Rubio, Lorena Rodrigo, N. Balaguer Cuenca, E Mateu-Brull
Publikováno v:
Human Reproduction. 36
Study question Is maternal cell-free DNA (cfDNA) testing a feasible alternative to the analysis of the product of conception (POC) in clinical miscarriages? Summary answer This study demonstrates that genome-wide cfDNA testing in the maternal bloodst
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
[EN] Frozen storage is a method widely implemented in meat industry in order to maintain the nutritional value and sensorial characteristics of meat products. The aim of this research was to implement and validate the use of the infrared technique as
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
[EN] Pomegranate (Punica granatum L) is one of the fruits most recently studied for its many health benefits and its high antioxidant capacity and total phenolic content. Currently, the industry uses destructive methods to ensure the quality standard
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
[EN] Drying operation is one of the most important unit operations used to preserve meat products. Drying process involves a lot of mechanisms coupled together, and traditional kinetic theory of drying explains part of them, covering up the most impo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0b61a755cb57f2f8146298d145e89d6a
https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2013.12.024
https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2013.12.024
Publikováno v:
Juice Processing ISBN: 9781466577336
Juice Processing: Quality, Safety and Value-Added Opportunities
Juice Processing: Quality, Safety and Value-Added Opportunities
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::8afb70e161e2814ccce99505f9a8fa37
https://doi.org/10.1201/b16740-11
https://doi.org/10.1201/b16740-11