Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"N. Březinová Belcredi"'
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 27, Iss Special Issue 1, Pp S242-S244 (2009)
Barley is an excellent source of non-starch polysaccharides, i.e. soluble fiber (β-glucans and arabinoxylans), it contains many important vitamins (vitamin E and vitamin B-complex) and enzymes (superoxide dismutase, catalase). A set of the malting v
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/566c544bfe9f49ce811008ec9c2f1dbd
Autor:
L. Melišová, P. Hrstková, Jaroslava Ehrenbergerová, S. Macuchová, J. Kopáček, I. Paulíčková, N. Březinová Belcredi, Kateřina Vaculová
Publikováno v:
Plant Foods for Human Nutrition. 64:122-128
Green biomass of young barley plants exhibited statistically significant higher activity of superoxide dismutase (SOD) and catalase (CAT) at sampling I (in the phase of plant development DC 29) compared to the later sampling II (DC 31). Significant e
Autor:
C. W. Newman, Vratislav Psota, Jaroslava Ehrenbergerová, Radim Cerkal, P. Hrstková, N. Březinová Belcredi
Publikováno v:
Plant Foods for Human Nutrition. 63:111-117
Over the 5-year period (2000-2004), a significantly higher beta-glucan content was detected in the waxy varieties Washonubet, Wabet, and Wanubet (6.8-7.6%) and lines formed by crossing these varieties with malting varieties (5.8-7.1%). Conversely, th
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences. 27:S242-S244
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.