Zobrazeno 1 - 10
of 150
pro vyhledávání: '"N. Aravind"'
Autor:
M.R. Vishnuraj, J. Renuka, N. Aravind Kumar, G. Ajay, H. Anusha Chauhan, S. Vaithiyanathan, S.B. Barbuddhe
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 2, Iss , Pp 100309- (2023)
Authenticity in meat and meat products is of paramount importance in preventing adulteration and ensuring food safety. Since morphologically indistinct samples like sheep and goat meat requires accurate and sensitive differentiation, we developed and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/51be327d052c485299cbeb9dfaf28876
This paper presents a comprehensive exploration of Fast Fourier Transform (FFT) and linear convolution implementations, integrating both conventional methods and novel approaches leveraging the Bit Slicing Multiplier (BSM) technique. The Bit Slicing
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2407.01549
Publikováno v:
Australian Journal of Mechanical Engineering; Sep2024, Vol. 22 Issue 4, p730-738, 9p
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2024, Vol. 1396 Issue 1, p1-10, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. R. Vishnuraj, G. Ajay, N. Aravind Kumar, J. Renuka, Niveditha Pollumahanti, H. Anusha Chauhan, S. Vaithiyanathan, Deepak B. Rawool, S. B. Barbuddhe
Publikováno v:
Journal of Food Science and Technology. 60:1541-1550
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
N. Aravind Kumar, M. R. Vishnuraj, S. Vaithiyanathan, Ch. Srinivas, Anusha Chauhan, S. B. Barbuddhe
Publikováno v:
Food Analytical Methods. 16:615-625