Zobrazeno 1 - 10
of 184
pro vyhledávání: '"N. Aldai"'
Publikováno v:
Animal, Vol 12, Iss 2, Pp 417-425 (2018)
This study was undertaken to provide a thorough analysis of the neutral lipid (NL) and polar lipid (PL) fractions of horse meat that included the content and distribution of acyl and alkenyl moieties in foals under different rearing conditions. Two g
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/003548c1586b4805be78e516e8b1a95b
Autor:
C. Mapiye, M.E.R. Dugan, M. Juárez, J.A. Basarab, V.S. Baron, T. Turner, X. Yang, N. Aldai, J.L. Aalhus
Publikováno v:
Animal, Vol 6, Iss 11, Pp 1888-1896 (2012)
The current study was conducted to determine the effect of different α-tocopherol (vitamin E) inclusion levels on trans(t)-18:1 and conjugated linoleic acid (CLA) profiles in subcutaneous and intramuscular fat of steers fed a barley-based diet. Fift
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/237ea3581a824636bdf7eaf81e01cc02
Publikováno v:
Animal, Vol 5, Iss 10, Pp 1643-1652 (2011)
Intensively finishing cattle on a high-grain diet is generally used to enhance marbling, whereas extensively finishing on grass is known to provide improved muscle fatty acid profiles. The objective of this study was to evaluate to what extent intens
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e108b7be5bce4598a08dfe1a7689593e
Publikováno v:
Czech Journal of Animal Science, Vol 53, Iss 12, Pp 515-522 (2008)
Levels of n-6 and n-3 PUFAs, including those with 20 and 22 carbon-chains, in concentrate-fed Asturiana de los Valles (AV) yearling bulls with and without the double muscling gene (mh/mh = 24, mh/+ = 26, +/+ = 25) were measured to examine if this gen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/28596121fe934d74876070500a76eb6e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.