Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"N. Şahin Yeşilçubuk"'
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 73, Iss 4 (2022)
Saffron consists of bioactive compounds with health-promoting properties and is mainly used in medicine, flavoring and coloring. In this study, we aimed to investigate the effect of extraction methods on the antioxidant activity of saffron (Crocus sa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cfa650995c1d458087cd25c31446fc1a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. Yüksel, N. Şahin-Yeşilçubuk
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 69, Iss 1, Pp e236-e236 (2018)
Grasas y Aceites; Vol. 69 No. 1 (2018); e236
Grasas y Aceites; Vol. 69 Núm. 1 (2018); e236
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites; Vol. 69 No. 1 (2018); e236
Grasas y Aceites; Vol. 69 Núm. 1 (2018); e236
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Structured lipids (SLs) were produced from the free fatty acids of Echium oil and tricaprylin by enzymatic acidolysis reactions. Lipozyme® RM IM, immobilized sn-1,3 specific lipase was used in the enzymatic reactions. In order to optimize the incorp
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.