Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"N Waluyo"'
Autor:
R Murtiningsih, G A Sopha, A E Marpaung, S S Tan, I Cartika, I P Lestari, null Amisnaipa, J B M Rawung, K K Hamdani, N Gunadi, R Indrasti, Y Haryati, T Handayani, N Khaririatun, N Waluyo
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 1165:012036
Shallot is one of the most important vegetables for Indonesian people due to its circumstances as the main ingredient in many Indonesian foods. The use of organic materials as nutrient sources is growing, concerning the increasing consumer demands on
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 883:012058
The seed processing technique is essential to maintain quality and suppress seed deterioration rate as long as processing time. This research aims to evaluate various seed processing combination techniques to produce TSS with good quality. The study
Autor:
A K Karjadi, N Waluyo
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 883:012011
Potato (Solanum tuberosum L) is one of Indonesia’s priority crops considering its nutritive benefit as a carbohydrates source in food diversification. Potato tubers are classified as stem tubers, so the tubers such as micro tuber can appear in the
Autor:
A. K. Karjadi, N. Waluyo
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 807:032017
Potato (Solanum tuberosum L.) belongs to Solanacearum genus which is vegetatively propagated through tubers or cuttings. Viral systemic diseases are an important disease that can be carried within seeds. Conventional techniques of tissue culture when
Autor:
N Waluyo, A K Karjadi
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 752:012009
Potatoes (Solanum tuberosum L) are included in priority crops considering their function as a source of carbohydrates in food diversification. One of the techniques in producing quality seed is through tissue culture continued within in vitro tuber p
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 752:012016
The main diseases that commonly attack shallots include purple blotch disease (Alternaria porri), anthracnose (Colletotrichum gloeosporioides), wilt (Fusarium oxysporum) and Stemphylium vesicarium. Purple blotch disease can cause yield losses of 3-57
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.