Zobrazeno 1 - 10
of 235
pro vyhledávání: '"N Sedaghat"'
Publikováno v:
Journal of Agricultural Machinery, Vol 12, Iss 2, Pp 207-218 (2022)
Introduction Sour cherry concentration is a significant agro-industry in the world. In 2016, world production was 13.8 million tons and most of which were processed in the form of concentrate or frozen products. Iran has the 6th rank among the produc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/10fdd5616e954c4d9ab4e189922248aa
Publikováno v:
Journal of Agricultural Machinery, Vol 7, Iss 2, Pp 401-414 (2017)
Introduction Pistachio nut is one of the most delicious and nutritious nuts in the world and it is being used as a saltedand roasted product or as an ingredient in snacks, ice cream, desserts, etc. The purpose of roasting is to promote flavour and te
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3b4905f4852d4b7f90e3fefbe19a44ab
Autor:
Herfeh, N. Sedaghat1, Nikbakht, A. M.2 a.nikbakht@urmia.ac.ir, Mobli, H.3, Keyhani, A. R.3, Piri, A.4
Publikováno v:
Journal of Agricultural Machinery. 2022, Vol. 12 Issue 2, p207-218. 12p.
Publikováno v:
Majallah-i ̒Ulum-i Bāghbānī, Vol 31, Iss 4, Pp 643-657 (2018)
Introduction: The aim of medicinal plant storage is to preserve qualitative and quantitative properties of active substance. Carum copticum fruits (Zenyan in Persian) were used for its therapeutic effects. Seed storage condition after harvest till to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a58fbdf1976248adaf46742da1cde8eb
Autor:
M. Etemadifar, M. Fereidan-Esfahani, N. Sedaghat, P.K. Kargaran, A.R. Mansouri, A.P. Abhari, A. Aghababaei, A. Jannesari, M. Salari, M. Ganjalikhani-Hakemi, H. Nouri
Publikováno v:
Revue Neurologique.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.