Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"N S Sofian-Seng"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abdul Adam Abdullah, N S Sofian-Seng, Che Wan Sharifah Robiah Mohamad, N A Mohd Amer, K. F. Kasim, Z S Shaharuddin, R Bahari
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 765:012046
Cucumber (Cucumis sativus) juice is the best rejuvenation tonic used in the folk medicine. However, during juicing, all the fibre content of the juice will be removed. Addition of inulin to the juice not only help to replace the fibre content but it
Autor:
Saleha Shamsudin, N S Sofian-Seng, N A M Amer, N Husin, N. H. M. Salleh, Khairul Farihan Kasim
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 765:012007
The use of enzymes such as cellulase and pectinase to aid in the fruit and vegetable juice extraction is a common practice. However, this practice is very limited in the production of juice or extract from green leaves. This study was carried out to
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.