Zobrazeno 1 - 10
of 63
pro vyhledávání: '"N Rozmann"'
Publikováno v:
Acta Alimentaria. 51:613-624
A plethora of research and empiric observation supported the claim that–among other symptoms–diseases often affect the ability to smell and the sense of taste, possibly affecting the taste- and food preferences as well.The aim of the present stud
Publikováno v:
Acta Alimentaria. 51:326-340
Several misconceptions exist about foods and nutrition. Many believe, that the human body can “acidify”, thus, an “alkaline diet” should be followed. The acid-base balance is a characteristic of a normally functioning human body. Throughout o
Publikováno v:
Value in Health. 25:S196
Publikováno v:
Value in Health. 25:S432
Publikováno v:
Value in Health. 25:S563-S564
Autor:
N Rozmann, J Turcsán, D Pusztai, M Sugár, J Macharia, A Pakai, M Pintér, I Boncz, B Raposa L.
Publikováno v:
Value in Health. 25:S550
Publikováno v:
Value in Health. 25:S557
Publikováno v:
Value in Health. 25:S544
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.