Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"N Murlykina"'
Publikováno v:
Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 13, Iss 1 (2019)
The article presents the results of studying the foaming properties of gelatin with solubilized substances by Rauch’s method. To improve the nutritional value of gelatin, deodorized refined sunflower oil with β-carotene was used. It has been prove
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/de2f173ca2bc4aff84d2bc8e54f77820
Publikováno v:
Proceedings of the Tavria State agrotechnological university. 21:200-208
The article presents the results of developing technology for the production of curd cake using a low-calorie sweetener sucralose. An analysis of literary sources has shown the relevance of developing food technologies with lower calories and glycemi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::20b4450822052ea6fd7e9e77244b0749
Publikováno v:
Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 13, Iss 1 (2019)
The article presents the results of studying the foaming properties of gelatin with solubilized substances by Rauch’s method. To improve the nutritional value of gelatin, deodorized refined sunflower oil with β-carotene was used. It has been prove
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.