Zobrazeno 1 - 10
of 164
pro vyhledávání: '"N Kosir"'
Publikováno v:
IOP Conference Series: Materials Science and Engineering. 164:012004
A numerical investigation of the immersion quenching process is presented in this paper. Immersion quenching is recognized as one of the common ways to achieve the desirable microstructure, and to improve the mechanical properties after thermal treat
Autor:
Temerdashev, Z. A.1 (AUTHOR) temza@kubsu.ru, Abakumov, A. G.1 (AUTHOR), Kaunova, A. A.1 (AUTHOR), Shelud'ko, O. N.2 (AUTHOR), Tsyupko, T. G.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Analytical Chemistry. Dec2023, Vol. 78 Issue 12, p1724-1740. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hamper, Bruce C., Campbell, Hunter J., Luo, Rensheng, Murphy, Matthew, Gleason, Patrick, Smith, Trevor, Jagan, Rajamoni
Publikováno v:
Synthesis; Oct2024, Vol. 56 Issue 20, p3206-3214, 9p
Autor:
FALLAH, Farshad1, KAHRIZI, Danial1,2 dkahrizi@razi.ac.ir, REZAEIZAD, Abbas3, ZEBARJADI, Alireza4, ZAREI, Leila1,4, DOĞAN, Hülya5
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture & Forestry. 2023, Vol. 47 Issue 2, p242-251. 10p.
Autor:
N, Kosir
Publikováno v:
Zobozdravstveni vestnik. 42(1-2)
Autor:
N, Kosir
Publikováno v:
Zobozdravstveni vestnik. 40(1-5)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Li, Ling1 (AUTHOR), Wei, Yuanmiao1 (AUTHOR), Liu, Yao1 (AUTHOR), Xiang, Shuna1 (AUTHOR), Zhang, Hanyue1 (AUTHOR), Shang, Ying1 (AUTHOR) sy_foodsafety@kust.edu.cn
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Aug2022, Vol. 10 Issue 8, p2550-2557. 8p.
Autor:
Kumar, Keshav1 (AUTHOR) keshavkumar29@gmail.com
Publikováno v:
Journal of Analytical Chemistry. Jun2022, Vol. 77 Issue 6, p766-772. 7p.