Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"N Hasyati"'
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 733:012108
Kefir is an acidic-alcoholic fermented milk product with little acidic taste and creamy consistency and has a distinctive yeasty aroma. Bacteria in the grain produce lactic acid and flavor components, carbon dioxide, and alcohol. Increased alcohol le
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 672:012053
Coffee leaves tea as a refreshing functional drink is mainly governed by its phenolic compounds and other antioxidants. Bitterness and astringency induce multi-sensory perception of tea. These attributes are mostly contributed by phenolic compounds,
Autor:
Kiki Fibrianto, Dewi Melani Hariyadi, K A Daryanto, Laila Yum Wahibah, N. Hasyati, Ahmad Ni'matullah Al-Baarri, N Sholihah
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 475:012028
Traditionally, the coffee leaves, particularly the mature, is mostly used as compost or cattle feed. The leaves have also been traditionally processed as herbal tea in which popular in West Sumatera as Kahwa tea. This current study aims to characteri
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 475:012016
Mind and body relaxation can be stimulated by consuming tea and enjoying music. While green tea contains L-theanin which stimulate relaxation, music in general may change moods and emotions. This current study aims to determine the effect of listenin
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.