Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"N Fuzzati"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
N FUZZATI
Publikováno v:
Journal of Chromatography B. 812:119-133
Autor:
Regina Weinmüllner, Ingo Lämmermann, Florian Gruber, Francois Lejeune, Frédérique Morizot, Lucia Terlecki-Zaniewicz, Erwin Tschachler, A. El Ghalbzouri, N. Fuzzati, Marcel Scheideler, Markus Schosserer, Marion Rietveld, Irina Berlin, Johannes Grillari, J.C. Higareda Almaraz
Publikováno v:
Journal of Investigative Dermatology. 137:S311
Publikováno v:
Journal of Chromatography A. 926:187-198
The alcoholic extract of the aerial parts of Hypericum perforatum L. finds wide application because of its antidepressant activity. The extract contains a number of constituents with documented biological activity including chlorogenic acid, a broad
Publikováno v:
Journal of Chromatography A. 854:69-79
A high-performance liquid chromatographic method was developed for electrospray mass spectrometric analysis of ginsenosides in Panax ginseng roots. The analyses were performed on a reversed-phase C18 column using a binary eluent (aqueous 8 mM NH4OAc,
Publikováno v:
Journal of Chromatography A. 825:9-16
Hypericum perforatum is a medicinal plant which has been known in traditional medicine as an anti-inflammatory and healing agent. Nowadays, the alcoholic extract of its aerial parts finds wide application for its antidepressant activity. A high-perfo
Publikováno v:
Journal of Chromatography A. 777:233-238
Saponins are important bioactive molecules widespread in the plant kingdom. Soyasaponins, isolated from Glicine max (Leguminosae), have been shown to exhibit various biological activities, e.g., an inhibitory effect on lipid-oxidation and liver-lesio
Publikováno v:
Echinacea: The genus Echinacea, edited by S.C. Miller and He-ci Yu, pp. 93–109. Boca Raton: CRC Press, 2004
info:cnr-pdr/source/autori:1.P.G. Pietta, P.L. Mauri and N. Fuzzati/titolo:Analytical Profiles of Echinacea Species/titolo_volume:Echinacea: The genus Echinacea/curatori_volume:S.C. Miller and He-ci Yu/editore: /anno:2004
info:cnr-pdr/source/autori:1.P.G. Pietta, P.L. Mauri and N. Fuzzati/titolo:Analytical Profiles of Echinacea Species/titolo_volume:Echinacea: The genus Echinacea/curatori_volume:S.C. Miller and He-ci Yu/editore: /anno:2004
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::a14b0455d196f34ae4a28f729d69b090
https://publications.cnr.it/doc/259780
https://publications.cnr.it/doc/259780