Zobrazeno 1 - 10
of 1 441
pro vyhledávání: '"N Chiba"'
Publikováno v:
Canadian Journal of Gastroenterology, Vol 15, Iss 6, Pp 389-398 (2001)
Recognition of the relationship between Helicobacter pylori infection and the development of gastroduodenal disease has increased greatly in recent years. To avoid complications of H pylori infection, such as the development of recurrent duodenal and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/50c59b10f64f42abb8883de25eb0dfd8
Publikováno v:
Canadian Journal of Gastroenterology, Vol 14, Iss 3, Pp 188-198 (2000)
In-depth meetings of the XIth International Workshop on Gastroduodenal Pathology and Helicobacter pylori led to the presentation and discussion of extensive new data on H pylori and its diseases. The mode of transmission of H pylori remains unclear,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/09a5e84d1c2b4015a577de8dd3897285
Publikováno v:
Canadian Journal of Gastroenterology, Vol 12, Iss 6, Pp 437-446 (1998)
The Xth International Workshop on Gastroduodenal Pathology and Helicobacter pylori was held in Lisbon, Portugal, from September 12 to 14, 1997. State-of-the-art reviews and research findings were presented to over 2000 participants. This review focus
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/60439c3ea6894028b60b20758ffc7fd6
Publikováno v:
Canadian Journal of Gastroenterology, Vol 12, Iss 8, Pp 551-556 (1998)
Gastroesophageal reflux disease (GERD) is a disease with serious consequences that may result in significant impairment in quality of life and disease morbidity. Across all grades of severity of symptoms and severity of underlying esophageal disease,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/995f58277444406398676ce8d3bc9ecc
Publikováno v:
Canadian Journal of Gastroenterology, Vol 11, Iss 7, Pp 589-596 (1997)
With the exponential increase in research in the field of Helicobacter pylori a paradigm shift has occurred. It is now recognized that H pylori is a chronic infection of the stomach causing inflammation. Some patients remain asymptomatic, while other
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/31c646ed459c4032b8639e8eafb2f793
Autor:
Kazuya NISHIDA, Satoru N. CHIBA, Kay SAKUMA, Ryouichi HIGASHI, Nobuaki SUZUKI, Mai MIYAMOTO, Shiroh YONEZAKI, Kouichi HOSHINO, Kota SAWADA
Publikováno v:
Japan Agricultural Research Quarterly: JARQ. 56:283-294
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.