Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"N Betic"'
Autor:
N Betic, V Djordjevic, I Klun, Tatjana Baltić, Nedjeljko Karabasil, I Brankovic Lazic, Dragan Vasilev
Publikováno v:
61st International Meat Industry Conference (MEATCON2021)
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science, 61st International Meat Industry Conference 26-29 September 2021, Zlatibor, Serbia
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science, 61st International Meat Industry Conference 26-29 September 2021, Zlatibor, Serbia
Infection with the apicomplexan protozoon Toxoplasma gondii is one of the most prevalent parasitic zoonotic infections globally, with existing seroprevalences varying between continents, countries, and even within countries and between individual com
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ddb8b92ba73fc03b0f32003df6fdebd1
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2285
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2285
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
61st International Meat Industry Conference
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
This research presents the results of a comparison assessment of the cholesterol content, fatty acid profile, and atherogenic (IA) and thrombogenic (IT) health lipid parameters of four dry fermented sausages produced from Mangalitsa and Swedish Landr
Autor:
Nikola Čobanović, Silvana Stajković, Bojan Blagojevic, Mirjana Dimitrijević, N Betic, Nedjeljko Karabasil, Dragan Vasilev
Publikováno v:
International Journal of Biometeorology
This study assessed the effects of season on health, behaviour, physiological stress parameters, and carcass and meat quality in a total of 480 slaughter pigs. The following health indicators were recorded: pneumonia, pleurisy, milk spots, and perica
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0a46a42fa9e65788c725aed28afca909
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1887
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1887
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
60th International Meat Industry Conference (MEATCON2019)
This study was conducted to determine microbial contamination of pig carcasses during four years in one slaughterhouse. The numbers of total viable counts and Enterobacteriaceae and the presence/absence of Salmonella spp. are the process hygiene crit
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b7bc3f6034e8728e257a047d248ee65b
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/bitstream/id/642/1685.pdf
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/bitstream/id/642/1685.pdf
Autor:
A Nikolic, N Betic, Dejana Trbović, Danijela Vranić, A Bajcic, L Milojevic, Radivoj Petronijević
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 333:012043
This paper presents a modification of the reference method for the determination of dietary fiber in food, its validation using two quality control materials and application to meat products. Dietary fiber is a very important food ingredient with mul
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.