Zobrazeno 1 - 10
of 228
pro vyhledávání: '"N Arpi"'
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 1177:012028
Cascara is a drink made from dried coffee cherry skin that has the potential aspects to be further developed into syrup. The processing of cascara syrup with the addition of lemon (Citrus limon) is expected to produce a preferred syrup. This study ai
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 1116:012038
Glycerolysis is the simplest, least expensive, and most prevalent technique for producing mono-diacylglycerol (MDAG). MDAG, a product derived from palm oil, is crucial to the fat-based food sector. Chemical glycerolysis generally leaves crude MDAG wi
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 951:012087
Rujak kawista sauce is one of the typical Indonesian foods made from palm sugar, tamarind, bird’s eye chili, nuts, and special fruits of kawista to enhance the flavour. There is no information about the shelf-life of rujak kawista sauce to date. Th
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 951:012082
Tuna is a large pelagic fish that is widely found in Indonesian waters as one of the countries that have an important role in global tuna production. Moreover, tuna has the potential to be processed into frozen tuna. The added value as the result of
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 951:012102
Extracting chitosan from crab shell using conventional method requires processing in strong acid and alkali conditions under high temperature with long reaction time. Microwave-based extraction proposes shorter processing time, and hence energy and c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.