Zobrazeno 1 - 10
of 124
pro vyhledávání: '"Nε-carboxymethyllysine"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 23, p 4324 (2023)
The contents of free and protein-bound advanced glycation end-products (AGEs) including Nε-carboxymethyllysine (CML) and Nε-carboxyethyllysine (CEL), along with glyoxal (GO), methylglyoxal (MGO), chemical components, and salt in commercially prepar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2b4c3e6576bb40ef93831a87551fb672
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science and Human Wellness, Vol 9, Iss 4, Pp 383-393 (2020)
The objective of this work was to investigate the effects of oxidation and Maillard reaction on free and protein-bound Nε-carboxymethyllysine (CML) and Nε-carboxyethyllysine (CEL) formation during braised chicken processing. It was found that a pos
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e89e8d5d22354901b1319d26ff9e284b
Autor:
Zongshuai Zhu, Suhong Huang, Iftikhar Ali Khan, Yiqun Cheng, Yajie Yu, Chuangchuang Zhang, Jichao Huang, Ming Huang, Xinghu Zhou
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 17, Iss 1, Pp 685-694 (2019)
The aim of this work was to investigate the effect and correlation of boiled, deep-fried and roast thermal processing on Nε -carboxymethyllysine and Nε-carboxyethyllysine formation in prepared chicken breast. The three heat processing results indic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6e93162efcf94fc68c5404974468a106
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Qiwen Pang, Zhen Sun, Chen Shao, Honghua Cai, Zhengyang Bao, Lin Wang, Lihua Li, Lele Jing, Lili Zhang, Zhongqun Wang
Publikováno v:
Frontiers in Medicine, Vol 7 (2020)
Non-alcoholic fatty liver disease (NAFLD) has become a common chronic disease in the world. NAFLD is not only a simple intrahepatic lesion, but also affects the occurrence of a variety of extrahepatic complications. In particular, cardiovascular comp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aa0b12f2045c4d16875f1ed545d70447
Publikováno v:
European Medical Journal Allergy & Immunology, Vol 2, Iss 1, Pp 87-98 (2017)
Food allergies, which are T helper cell Type 2 aberrant responses of the immune system to food proteins, are increasing. Environmental factors, including food contaminants, are often mentioned to explain this increase. Heat treatment of food induces
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bb53a5d16da4407a868f5715b032c182