Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Nóbrega, Rossana Oliveira"'
Autor:
de Araújo, Taynná Kevla Lopes, Nóbrega, Rossana Oliveira, Fernandes, David Douglas de Sousa, de Araújo, Mário César Ugulino, Diniz, Paulo Henrique Gonçalves Dias, da Silva, Edvan Cirino
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 December 2021 364
Autor:
Nóbrega, Rossana Oliveira da
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFPB
Universidade Federal da Paraíba (UFPB)
instacron:UFPB
Universidade Federal da Paraíba (UFPB)
instacron:UFPB
Soluble coffee is a drink obtained from the dehydration of roasted coffee extract, the quality of which is characterized by its organoleptic properties, which depend on several factors, such as grain variability, caffeine extraction, grinding, roasti
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::79701bea148bd43ae2cb6d085f64f389
https://repositorio.ufpb.br/jspui/handle/123456789/21560
https://repositorio.ufpb.br/jspui/handle/123456789/21560
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.