Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"N, Topping"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Andrew S. Whiteley, Juliette N. Topping, Paul Skipp, Anna Oliver, Peter H. Burkill, Mikhail V. Zubkov, Glen A. Tarran, Ross J. Holland, David J. Scanlan, Isabelle Mary, C. David O'Connor
Publikováno v:
FEMS Microbiology Ecology. 74:10-18
A major obstacle in the molecular investigation of natural, especially oceanic, microbial cells is their adequate preservation for further land-based molecular analyses. Here, we examined the use of microwaves for cell fixation before high-speed flow
Publikováno v:
Aquatic Microbial Ecology. 45:229-235
Physical ocean processes (ice-melt, island run-off and upwelling of nutrients) were hypothesised to affect the bacterioplankton composition in the surface mixed layer of the Scotia Sea during the austral summer of 2003, and this was investigated usin
Publikováno v:
The Journal of clinical dentistry. 22(3)
To characterize in vitro the formation and robustness of a layer formed on dentin following treatment with a fluoridated toothpaste containing calcium sodium phosphosilicate (NovaMin) using modem imaging and analysis techniques.Calcium sodium phospho
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
C. Francis Harding, A. N. Topping
Publikováno v:
Transactions of the American Institute of Electrical Engineers. :1053-1081
Publikováno v:
The Biochemical journal. 104(3)
Autor:
N, TOPPING
Publikováno v:
The American journal of tropical medicine and hygiene. 30(3)
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.