Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"N, Stanchi"'
Publikováno v:
Revista Argentina de microbiologia. 34(4)
A total of 60 samples of dry sausages were analyzed (50 of "salami" and 10 of "chorizo" "candelario" type) obtained at random in markets authorized for their commercialization, for the purpose of evidencing the presence of bacteria of the genus Liste
Publikováno v:
HortScience. 23:107-109
For the past 10 years, new attention has been given in Romania to the development of improved fruit tree rootstocks by hybridization and mutation breeding. Prior to 1976, rootstock improvement was focused primarily on selection in seedling population
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pellicer K; Cátedra de Tecnología y Sanidad de los Alimentos, Facultad de Ciencias Veterinarias, Universidad Nacional de La Plata, CC 296, B1900AVW La Plata, Argentina., Copes J, Malvestiti L, Lanfranchi M, Stanchi N, Echeverria G, Nosetto E
Publikováno v:
Revista Argentina de microbiologia [Rev Argent Microbiol] 2002 Oct-Dec; Vol. 34 (4), pp. 219-21.