Zobrazeno 1 - 10
of 173
pro vyhledávání: '"N, Bernoud"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
N. Bernoud, L. Fenart, C. Bénistant, J.F. Pageaux, M.P. Dehouck, P. Molière, M. Lagarde, R. Cecchelli, J. Lecerf
Publikováno v:
Journal of Lipid Research, Vol 39, Iss 9, Pp 1816-1824 (1998)
To determine the respective roles of endothelial cells from brain capillaries and astrocytes in the conversion of circulating 18:2n–6 and 18:3n–3 into 20:4n–6 and 22:6n–3, respectively, a coculture of the two cell types mimicking the in vivo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f5bcfa2da8f471ca47699612f8171f7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Fish and Fish Oil in Health and Disease Prevention
Fish and Fish Oil in Health and Disease Prevention, ACADEMIC PRESS LTD-ELSEVIER SCIENCE LTD, pp.14, 2016, 978-0-12-802845-2; 978-0-12-802844-5. ⟨10.1016/B978-0-12-802844-5.00005-1⟩
Fish and Fish Oil in Health and Disease Prevention, ACADEMIC PRESS LTD-ELSEVIER SCIENCE LTD, pp.14, 2016, 978-0-12-802845-2; 978-0-12-802844-5. ⟨10.1016/B978-0-12-802844-5.00005-1⟩
International audience; The health benefits of fish and fish lipid consumption have been proven and, amongst the active molecules, n–3 long-chain fatty acids (n–3 LC-PUFA, notably EPA and DHA) have been put forward. Currently, seafood is the prim
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a963584e70844ca4898f51c24f4417ea
https://hal.inrae.fr/hal-02800072
https://hal.inrae.fr/hal-02800072
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Avallone, Rossella1 (AUTHOR) rossella.avallone@unimore.it, Rustichelli, Cecilia1 (AUTHOR) cecilia.rustichelli@unimore.it, Filaferro, Monica2 (AUTHOR) monica.filaferro@unimore.it, Vitale, Giovanni1 (AUTHOR) cecilia.rustichelli@unimore.it
Publikováno v:
Molecules. Sep2024, Vol. 29 Issue 17, p4190. 19p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
World review of nutrition and dietetics. 88