Zobrazeno 1 - 10
of 80
pro vyhledávání: '"N(ε)-(carboxymethyl)lysine"'
Autor:
Keisuke Nakashima, Hiroyuki Miyashita, Hitoshi Yoshimitsu, Yukio Fujiwara, Ryoji Nagai, Tsuyoshi Ikeda
Publikováno v:
Frontiers in Chemistry, Vol 12 (2024)
Introduction: As inhibitors of advanced glycation end products (AGEs), such as pyridoxamine, significantly inhibit the development of retinopathy and neuropathy in rats with streptozotocin-induced diabetes, treatment with AGE inhibitors is believed t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aa7e3efc2f3a42ba926eaa496c5c4c2d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hao S; College of Food Science and Engineering, Northwest A&F University, Yangling 712100, China., Ye M; College of Food Science and Engineering, Northwest A&F University, Yangling 712100, China., Li N; College of Food Science and Engineering, Northwest A&F University, Yangling 712100, China., Lu Z; College of Food Science and Engineering, Northwest A&F University, Yangling 712100, China., Quan W; College of Food Science and Technology, Hunan Agricultural University, Changsha 410128, China., Xu H; College of Food Science and Engineering, Northwest A&F University, Yangling 712100, China., Li M; College of Food Science and Engineering, Northwest A&F University, Yangling 712100, China. Electronic address: limei1101@nwafu.edu.cn.
Publikováno v:
Food research international (Ottawa, Ont.) [Food Res Int] 2024 Sep; Vol. 192, pp. 114811. Date of Electronic Publication: 2024 Jul 22.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.