Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Myristic acid (PubChem CID: 11005)"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rabie Kamal, Katim Alaoui, Mourad Kharbach, Issam Barra, Yvan Vander Heyden, Yahya Cherrah, Abdelaziz Bouklouze, Ilias Marmouzi
Publikováno v:
Food Control. 95:95-105
Fatty-acid profiling vs UV-Visible fingerprinting in combination with chemometric tools were applied to classify edible Extra Virgin Argan Oils (EVAO) with protected geographic indication according to their geographical origins. Secondly, three EVAO
Publikováno v:
Journal of Ethnopharmacology
Ethnopharmacological relevance The African continent is home to a large number of higher plant species used over centuries for many applications, which include treating and managing diseases such as HIV. Due to the overwhelming prevalence and inciden
Autor:
Marielly Reis Resende, Daniel Alexandre Morales, Nelma de Mello Silva Oliveira, Marcelo Fabiano Gomes Boriollo, Gisela de ragão Umbuzeiro
Publikováno v:
Toxicology Reports, Vol 3, Iss, Pp 733-739 (2016)
Toxicology Reports
Toxicology Reports
The objective of this research was to investigate the genotoxic potential of the oil of H. annuus L. (sunflower) seeds via the Ames test as well as its oxidative properties and lipid composition. The pre-incubation method, system metabolic activation
Autor:
Frank David
Publikováno v:
Food Chemistry
Food Chemistry, 2019, 292, pp.247-252. ⟨10.1016/j.foodchem.2019.04.042⟩
Food Chemistry, Elsevier, 2019, 292, pp.247-252. ⟨10.1016/j.foodchem.2019.04.042⟩
Food Chemistry, 2019, 292, pp.247-252. ⟨10.1016/j.foodchem.2019.04.042⟩
Food Chemistry, Elsevier, 2019, 292, pp.247-252. ⟨10.1016/j.foodchem.2019.04.042⟩
International audience; Declarations of interest: none Abstract: Shrimps and prawns are especially subject to food fraud, which has consequences not only on the economy but also represents a potential risk for public health. Fatty acids (FA) of Penae
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.