Zobrazeno 1 - 10
of 610
pro vyhledávání: '"Myrciaria dubia"'
Autor:
Carlos Abanto Rodriguez, Edvan Alves Chagas, Pollyana Cardoso Chagas, Wellington Farias Araújo, Noé Ramírez-Flores, Nadia Panduro Tenazoa, Adiel Álvarez Ticllasuca, Hipólito Murga Orrillo
Publikováno v:
Scientia Agropecuaria, Vol 14, Iss 4 (2023)
Em América do Sul o camu-camu vêm sendo domesticado, no entanto, para seu cultivo ainda são poucas as informações técnicas para garantir sua adaptabilidade e produtividade em locais com estação seca bem definida. O objetivo neste estudo foi c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ec5d96f6af041e782d97351186fd60d
Autor:
Dayro del Águila Cifuentes, Caleb Leandro Laguna, Ronel Joel Bazán-Colque, Jaime Eduardo Basilio Atencio
Publikováno v:
Agroindustrial Science, Vol 12, Iss 3, Pp 245-251 (2022)
El objetivo de este estudio fue comprender como la concentración de los sólidos solubles (Cp) y la temperatura (Tp) afectaron el comportamiento reológico de la pulpa de camu-camu. Los factores de Cp (10 – 20 °Brix) y Tp (30 – 60 °C) se varia
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3000ca66d58345cf8c9228605d3d541c
Autor:
Daniel Arias Ramirez, Chiara Carazzone
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 25, Iss 1, Pp 2604-2616 (2022)
The main goal of any structural elucidation process is to achieve the highest level of confidence possible. This is usually attained using identical standards that can confirm the unequivocal structure of a metabolite. Nevertheless, the use of standa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/14fc3f458525458faa31423794a8c8b1
Autor:
Carlos Eduardo Faria Cardoso, Maria Eduarda Flores Trindade, Caroline Corrêa de Souza Coelho, Anderson Teodoro, Otniel Freitas-Silva
Publikováno v:
Agro@mbiente On-line, Vol 16 (2022)
Camu-camu (Myrciaria dubia (Kunth) Mc Vaugh) is a native fruit of Amazon region, which stands out for its high levels of ascorbic acid and phenolic compounds. Such characteristics have increased its demand in the market, with several scientific studi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/11643693ce4b470184e5c8fc1caf3d34
Autor:
Juan Carlos Barrios Renteria, Luis Alfredo Espinoza-Espinoza, Jaime Valdiviezo-Marcelo, Luz Arelis Moreno-Quispe
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 6 (2022)
Ascorbic acid deficiency has been associated with several health conditions. The objective of this study was to evaluate the content of ascorbic acid and the sensorial qualities of Mangifera indica and Myrciaria dubia yogurts. Four yogurt treatments
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/02a9a619b67e4bb38480f013b8b10b29
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maria Luiza Grigio, Elias Ariel de Moura, Edvan Alves Chagas, Maria Fernanda Berlingieri Durigan, Pollyana Cardoso Chagas, Gabriella Ferreira de Carvalho, Jayne Julia Zanchetta
Publikováno v:
Acta Scientiarum: Agronomy, Vol 43, Pp e50997-e50997 (2021)
The present study was carried out to evaluate the antioxidant activity of and the content of bioactive compounds in camu-camu fruits harvested at different maturation stages and stored. The fruits were harvested in the municipality of Cantá, Roraima
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e7f5e96696ca4b0690baa64a18475765
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.