Zobrazeno 1 - 10
of 98
pro vyhledávání: '"Mylroie, J."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Christensen, Shawn A., Huffaker, Alisa, Sims, James, Hunter, Charles T., Block, Anna, Vaughan, Martha M., Willett, Denis, Romero, Maritza, Mylroie, J. Erik, Williams, W. Paul, Schmelz, Eric A.
Publikováno v:
Planta, 2018 Apr 01. 247(4), 863-873.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48726896
Autor:
Gust, Kurt A.1 (AUTHOR) kurt.a.gust@usace.army.mil, Mylroie, J. Erik1 (AUTHOR), Kimble, Ashley N.1 (AUTHOR), Wilbanks, Mitchell S.1 (AUTHOR), Steward, Catherine S. C.2 (AUTHOR), Chapman, Kacy A.3 (AUTHOR), Jensen, Kathleen M.4 (AUTHOR), Kennedy, Alan J.1 (AUTHOR), Krupa, Paige M.1 (AUTHOR), Waisner, Scott A.1 (AUTHOR), Pandelides, Zacharias5 (AUTHOR), Garcia‐Reyero, Natalia1 (AUTHOR), Erickson, Russell J.4 (AUTHOR), Ankley, Gerald T.4 (AUTHOR), Conder, Jason5 (AUTHOR), Moore, David W.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Environmental Toxicology & Chemistry. Jan2024, Vol. 43 Issue 1, p115-131. 17p.
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 1975 Sep 01. 72(9), 3647-3651.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/65459
Publikováno v:
Ecology, 1974 Jan 01. 55(1), 168-172.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/1934631
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pechan Tibor, Peethambaran Bela, Pechanova Olga, Hawkins Leigh K, Warburton Marilyn L, Bridges Susan M, Harper Jonathan, Gresham Cathy, Kelley Rowena Y, Luthe Dawn S, Mylroie J E, Ankala Arunkanth, Ozkan Seval, Henry W B, Williams W P
Publikováno v:
BMC Bioinformatics, Vol 11, Iss Suppl 6, p S25 (2010)
Abstract Background Aspergillus flavus Link:Fr, an opportunistic fungus that produces aflatoxin, is pathogenic to maize and other oilseed crops. Aflatoxin is a potent carcinogen, and its presence markedly reduces the value of grain. Understanding and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/78b51d1674d64a9aab6e70382eae8ac0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mylroie, J. Erik1 erik.mylroie@ars.usda.gov, Ozkan, Seval2 so35@pss.msstate.edu, Shivaji, Renuka3 r_shiva2@uncg.edu, Windham, Gary L.1 gary.windham@ars.usda.gov, Alpe, Michael N.1 mnalpe@landolakes.com, Williams, W. Paul1 paul.williams@ars.usda.gov
Publikováno v:
Toxins. Jan2016, Vol. 8 Issue 1, p15. 13p.
Autor:
Hawkins, Leigh K.1 Leigh.Hawkins@ars.usda.gov, Mylroie, J. Erik1, Oliveira, Dafne A.2, Smith, J. Spencer1, Ozkan, Seval2, Windham, Gary L.1, Williams, W. Paul1, Warburton, Marilyn L.1
Publikováno v:
PLoS ONE. Jun2015, Vol. 10 Issue 6, p1-22. 22p.