Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Myllylä, Timo"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Keinänen, Marja, Nikonen, Soili, Käkelä, Reijo, Ritvanen, Tiina, Rokka, Mervi, Myllylä, Timo, Pönni, Jukka, Vuorinen, Pekka J.
Publikováno v:
Biomolecules (2218-273X); Apr2022, Vol. 12 Issue 4, p526, 27p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Myllylä, Timo, Peltonen, Leena, Puranen, Jaakko, Korhonen, L. Kalevi, Myllylä, T, Peltonen, L, Puranen, J, Korhonen, L K
Publikováno v:
Annals of the Rheumatic Diseases; Feb1983, Vol. 42 Issue 1, p28-35, 8p, 6 Charts
Autor:
Keinänen, Marja, Käkelä, Reijo, Ritvanen, Tiina, Myllylä, Timo, Pönni, Jukka, Vuorinen, Pekka
Additional file 1. The mean (±SE) proportions of fatty acids and their sums in total body homogenates of pooled (number of pools 2–4) sprat and herring (number of fish in pools 12–92 for sprat and 7–133 for herring) from the three Baltic Sea a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::b4313dab972085886df36f3de8ef18aa
Autor:
Keinänen, Marja, Käkelä, Reijo, Ritvanen, Tiina, Myllylä, Timo, Pönni, Jukka, Vuorinen, Pekka
Additional file 4. Ratio of the concentration of thiamine to the concentration of fatty acids and their sums as a function of the age of sprat and herring with sampling areas (Baltic Proper, Bothnian Sea and Gulf of Finland) and seasons (autumn and s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::a39eead6b279f69ccb8b6ddb923bc9b2