Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Myint, Khaing Zar"'
Autor:
Myint, Khaing Zar1,2 (AUTHOR) 7170610901@stu.jiangnan.edu.cn, Zhou, Zhuoyu1,2 (AUTHOR) 7200610016@stu.jiangnan.edu.cn, Shi, Qiandai1,2 (AUTHOR) 7220610005@stu.jiangnan.edu.cn, Chen, Junming1 (AUTHOR) 7150610008@stu.jiangnan.edu.cn, Dong, Xinyu1 (AUTHOR) 6200612041@stu.jiangnan.edu.cn, Xia, Yongmei1,2 (AUTHOR) ymxia@jiangnan.edu.cn
Publikováno v:
Molecules. Nov2023, Vol. 28 Issue 22, p7572. 13p.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering January 2021 289
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Myint, Khaing zar1,2 (AUTHOR), Zhou, Zhuoyu1,2 (AUTHOR), Xia, Yongmei1,2 (AUTHOR) ymxia@jiangnan.edu.cn, Fang, Yun2 (AUTHOR), Wu, Meina1,2 (AUTHOR), Zhu, Song1 (AUTHOR), Shen, Jie2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Apr2021, Vol. 45 Issue 4, p1-12. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; May2022, Vol. 102 Issue 7, p2651-2659, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.