Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Myhre, Jennifer A."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of the American Dietetic Association 2007 107(11):1983-1988
Autor:
Ickes, Scott, Oddo, Vanessa, Kim, Jonathan, Kinyua, Joyceline, Denno, Donna, Myhre, Jennifer, Ithondeka, Angeline, Iannotti, Lora, Farquhar, Carey, Singa, Benson, Nduati, Ruth, Walson, Judd
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition June 2021 5 Supplement 2:652-652
Autor:
Ickes, Scott, Kinyua, Joyceline, Adams, Joshua, Denno, Donna, Myhre, Jennifer, Ithondeka, Angeline, Iannotti, Lora, Farquhar, Carey, Singa, Benson, Walson, Judd, Nduati, Ruth
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition June 2021 5 Supplement 2:651-651
Autor:
Ickes, Scott B., Adair, Linda S., Brahe, Catherine A., Thirumurthy, Harsha, Charles, Baguma, Myhre, Jennifer A., Bentley, Margaret E., Ammerman, Alice S.
Publikováno v:
Matern Child Nutr
Lipid-based nutrient supplements (LNS) can help treat undernutrition; however, the dietary adequacy of children supplemented with LNS, and household utilisation patterns are not well understood. We assessed diet adequacy and the quality of complement
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid________::739f12133db433006ff05e942746b461
https://europepmc.org/articles/PMC6860344/
https://europepmc.org/articles/PMC6860344/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ickes, Scott B., Jilcott, Stephanie B., Myhre, Jennifer A., Adair, Linda S., Thirumurthy, Harsha, Bentley, Margaret E., Ammerman, Alice S.
Poor complementary feeding practices and low quality complementary foods are significant causes of growth faltering and child mortality throughout the developing world. Ready-to-use foods (RUF) are energy dense, lipid-based products that do not requi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid________::2bc65939b45dffad06dcfae84ba1afab
https://europepmc.org/articles/PMC3886188/
https://europepmc.org/articles/PMC3886188/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.