Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Myhara, Robert M"'
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Dec2000, Vol. 80 Issue 15, p2181-2185, 5p
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Aug1999, Vol. 79 Issue 11, p1345-1350, 6p
Autor:
MYHARA, ROBERT M., SKURA, BRENT J.
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); May1989, Vol. 54 Issue 3, p686-690, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Myhara, Robert M., Kruger, Gail
Publikováno v:
In Food Quality and Preference 1998 9(3):135-138
Autor:
Myhara, Robert Michael
Pseudomonas fragi ATCC 4973 was grown in trypticase soy broth (TSB), on a trypticase soy broth + 1.5% agar (TSA) surface, and in a defined citrate broth. The citrate broth contained glutamine as the sole nitrogen source, Pseudomonas fragi grown in TS
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2429/29249
Autor:
Myhara RM; Department of Food Science, University of British Columbia, 6650 N.W. Marine Dr., Vancouver, BC, Canada V6T 1W5., Skura BJ; Department of Food Science, University of British Columbia, 6650 N.W. Marine Dr., Vancouver, BC, Canada V6T 1W5., Patel T; Department of Biochemistry, Memorial University of Newfoundland, St. John's, NF, Canada A1B 3X9., Nakajima M; Department of Food Science, University of British Columbia, 6650 N.W. Marine Dr., Vancouver, BC, Canada V6T 1W5.
Publikováno v:
Journal of food protection [J Food Prot] 1990 Oct; Vol. 53 (10), pp. 859-868.