Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Mycelium culture"'
Publikováno v:
Mycology, Pp 1-24 (2024)
Hypocrellins, a group of naturally occurring perylenequinone pigments produced by Shiraia bambusicola, are notable for their potential use in photodynamic therapy (PDT) for treating cancers and viruses. Traditionally, hypocrellins have been extracted
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fce5aa967a0349bcb11fce3402d24ca6
Publikováno v:
BMC Complementary and Alternative Medicine, Vol 19, Iss 1, Pp 1-8 (2019)
Abstract Background Cordyceps is a traditional Chinese herb that produces various biopharmaceutical effects, including immune-enhancing effects. In this study, we prepared a Cordyceps mycelium culture extract (Paecilomyces hepiali, CBG-CS-2) to confi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8b729ec277354fe2b6bec561af74d55f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Recent Patents on Food, Nutrition and Agriculture
Recent Patents on Food, Nutrition and Agriculture, 2012, 4 (2), pp.107-113
ResearcherID
Repositorio de Resultados de Investigación del INIA
INIA: Repositorio de Resultados de Investigación del INIA
Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria INIA
Recent Patents on Food, Nutrition and Agriculture, 2012, 4 (2), pp.107-113
ResearcherID
Repositorio de Resultados de Investigación del INIA
INIA: Repositorio de Resultados de Investigación del INIA
Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria INIA
Fungal aroma comprises at least seven chemical groups of volatile organic compounds, which are plain hydrocarbons, heterocycles, alcohols, phenols, acids and derivatives, carbonyls (aldehydes and ketones), and sulfur containing molecules. This aromat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::89e3fdd941eeba9e172ca278cf53eed2
http://hdl.handle.net/10261/291566
http://hdl.handle.net/10261/291566
Autor:
Postemsky, Pablo Daniel, González Matute, Ramiro, Figlas, Norma Débora, Curvetto, Nestor Raul
Publikováno v:
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Grifola sordulenta and Grifola gargal are native edible mushroom species of Argentina. The study of their growth is useful as a first step for the optimized production of those constituents with nutritional, nutriceutical, and pharmacological value.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ca331330e65474ce5d39ec96d9849c3e
http://agris.fao.org/agris-search/search.do?recordID=US201301054732
http://agris.fao.org/agris-search/search.do?recordID=US201301054732
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.