Zobrazeno 1 - 10
of 68
pro vyhledávání: '"Mwangwela, Agnes"'
Autor:
Grabowski, Philip, Slater, Douglas, Gichohi-Wainaina, Wanjiku, Kihara, Job, Chikowo, Regis, Mwangwela, Agnes, Chimwala, Dalitso, Bekunda, Mateete
Publikováno v:
In Agricultural Systems October 2024 220
Autor:
van Graan, Averalda, Chetty, Joelaine, Jumat, Malory, Masangwi, Sitilitha, Mwangwela, Agnes, Ausman, Lynne, Marino-Costello, Elizabeth, Ghosh, Shibani
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis December 2023 124
Autor:
Mwangwela, Agnes Mbachi
Cowpea (Vigna unguiculata L. Walp) is an important source of protein in some parts of sub Saharan Africa. In southern Africa, it is mainly boiled into a stew, and long cooking time is a concern. Micronisation of preconditioned seeds has been used to
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2263/26835
http://upetd.up.ac.za/thesis/available/etd-07302008-073321/
http://upetd.up.ac.za/thesis/available/etd-07302008-073321/
Autor:
Mwangwela, Agnes Mbachi.
Thesis (Ph.D.)(Food Science))--University of Pretoria, 2006.
Includes bibliographical references. Available on the Internet via the World Wide Web.
Includes bibliographical references. Available on the Internet via the World Wide Web.
Externí odkaz:
http://upetd.up.ac.za/thesis/available/etd-07302008-073321
Autor:
Jere, Albert D., Mwangwela, Agnes Mbachi, Mlotha, Vincent, Phan, Uyen Thuy Xuan, Adhikari, Koushik
Publikováno v:
In Scientific African November 2020 10
Autor:
Kasapila, William, Mwangwela, Agnes Mbachi, Njera, Dumbo, Matumba, Limbikani, Ng'ong'ola Manani, Tinna, Banda, Richard, Nyirenda, Lackson
Publikováno v:
Legume Science; Mar2024, Vol. 6 Issue 1, p1-8, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 2007 104(2):650-657
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mlotha, Vincent1, Mwangwela, Agnes Mbachi1, Kasapila, William1, Siyame, Edwin W.P.1, Masamba, Kingsley1
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Mar2016, Vol. 4 Issue 2, p322-328. 7p.