Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"Mwai, J"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bukania, Z, Van der Haar, F, Mwangi, M, Mugambi, G, Murage, L, Mwai, J, Ng'ang'a, J, Kaduka, L, Ndemwa, P, Wanyoike, C, Kombe, Y
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development; Vol 19, No 2 (2019); 14218-14243
In 2009, the Government of Kenya adopted a mandatory iodine standard for all ediblesalt of 30-50 mg/kg with potassium iodate as a required fortificant. To assess the new standard, iodine nutrition measurements were included in the Kenya National Micr
Publikováno v:
BMC Public Health. 8/18/2016, Vol. 16 Issue 1, p1-11. 11p. 4 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BMC Public Health. 2/9/2021, Vol. 21 Issue 1, p1-1. 1p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.