Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Mwabulili, Fred"'
Autor:
Mwabulili, Fred, Li, Peng, Shi, Jinghao, Zhang, Hongxin, Xie, Yanli, Ma, Weibin, Sun, Shumin, Yang, Yuhui, Li, Qian, Li, Xiao, Jia, Hang
Publikováno v:
In Toxicon 6 November 2024 250
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 August 2023 417
Publikováno v:
In Toxicon 15 January 2023 222
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mwabulili, Fred, Xie, Yanli, Sun, Shumin, Ma, Weibin, Li, Qian, Yang, Yuhui, Jia, Hang, Li, Xiao
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry; June 2024, Vol. 72 Issue: 23 p13371-13381, 11p
Autor:
Cheng, Sizhong, Wu, Tian, Zhang, Hongxin, Sun, Zhongke, Mwabulili, Fred, Xie, Yanli, Sun, Shumin, Ma, Weibin, Li, Qian, Yang, Yuhui, Wu, Xingquan, Jia, Hang
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry; 20230101, Issue: Preprints
Autor:
Mwabulili F; College of Food Science and Engineering, Henan Key Laboratory of Cereal and Oil Food Safety and Nutrition, Henan University of Technology, Zhengzhou, Henan 450001, China.; Department of Food Science and Technology, College of Agricultural Sciences and Technology, Mbeya University of Science and Technology, P.O. Box 131, Mbeya 53119, Tanzania., Xie Y; College of Food Science and Engineering, Henan Key Laboratory of Cereal and Oil Food Safety and Nutrition, Henan University of Technology, Zhengzhou, Henan 450001, China., Sun S; College of Food Science and Engineering, Henan Key Laboratory of Cereal and Oil Food Safety and Nutrition, Henan University of Technology, Zhengzhou, Henan 450001, China., Ma W; College of Food Science and Engineering, Henan Key Laboratory of Cereal and Oil Food Safety and Nutrition, Henan University of Technology, Zhengzhou, Henan 450001, China., Li Q; College of Food Science and Engineering, Henan Key Laboratory of Cereal and Oil Food Safety and Nutrition, Henan University of Technology, Zhengzhou, Henan 450001, China., Yang Y; College of Food Science and Engineering, Henan Key Laboratory of Cereal and Oil Food Safety and Nutrition, Henan University of Technology, Zhengzhou, Henan 450001, China., Jia H; College of Food Science and Engineering, Henan Key Laboratory of Cereal and Oil Food Safety and Nutrition, Henan University of Technology, Zhengzhou, Henan 450001, China., Li X; College of Food Science and Engineering, Henan Key Laboratory of Cereal and Oil Food Safety and Nutrition, Henan University of Technology, Zhengzhou, Henan 450001, China.
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2024 Jun 12; Vol. 72 (23), pp. 13371-13381. Date of Electronic Publication: 2024 May 29.