Zobrazeno 1 - 10
of 79
pro vyhledávání: '"Muzhingi T"'
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development; Vol. 23 No. 2 (2023); 22470-22491
The concept of extension services has changed over time with technology playing a key role, more emphasis is being placed on expanding the skills and knowledge of farmers in achieving food security and creating more proficient food products that meet
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development; Vol. 22 No. 4 (2022); 20215-20230
Orange fleshed sweet potato (OFSP) is rich in provitamin A carotenoids and can thus be utilized to tackle Vitamin A deficiency (VAD) in Sub-Saharan Africa (SSA). Puree with high amounts of β-carotene processed from OFSP roots is currently being inco
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wanjuu Cecilia, Bocher Temesgen, Abong’ George, Low Jan, Mbogo Daniel, Heck Simon, Muzhingi Tawanda
Publikováno v:
Open Agriculture, Vol 4, Iss 1, Pp 616-622 (2019)
OFSP is being used as an ingredient of baked products and can be a source of pro-vitamin A. Information about OFSP puree bread consumer profile is limited. The current study investigates the consumer socio-demographics, knowledge, practices and attit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f0260d22418b4a7e86991a37ab4d9622
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.