Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Muzammil, Hafiz Shehzad"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Muzammil, Hafiz Shehzad1,2 (AUTHOR) shehzad.muzammil@uaf.edu.pk, Junaid, Muhammad3 (AUTHOR), Sameen, Aysha1 (AUTHOR), Syed, Qamar Abbas1 (AUTHOR), Shukat, Rizwan1 (AUTHOR), Aadil, Rana Muhammad1 (AUTHOR) muhammad.aadil@uaf.edu.pk
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Nov2022, Vol. 46 Issue 11, p1-7. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Saeed, Raakia Anam, Maqsood, Maria, Saeed, Raafia Anam, Muzammil, Hafiz Shehzad, Khan, Muhammad Issa, Asghar, Laiba, Nisa, Sahar Un, Rabail, Roshina, Aadil, Rana Muhammad
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2023, Vol. 63 Issue 33, p11750-11783, 34p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Anwar, Saba, Syed, Qamar Abbas, Asmat, Umer, Arshad, Mehwish, Rehman, Muhammad Adil, Ahmad, Waheed, Muzammil, Hafiz Shehzad
Publikováno v:
Journal of Food Measurement and Characterization; 20230101, Issue: Preprints p1-10, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.