Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"Mustafa Kamal, M."'
Autor:
Lubrano Lavadera, Marco, Mustafa Kamal, M., Sharma, Saurabh, Donato, Laura, Galletti, Chiara, Coussement, Axel, Parente, Alessandro
Publikováno v:
In Applied Thermal Engineering 15 April 2024 243
Publikováno v:
In Fuel 15 February 2024 358 Part B
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mustafa Kamal M., Baini R., Mohamaddan S., Henry Ragai A.R., Soh Fong L., Abdul Rahman N., Mili N., Taib S.N.L., Othman A.K., Abdullah M.O.
Publikováno v:
MATEC Web of Conferences, Vol 87, p 03007 (2017)
Commercial sago starch was obtained from nearby supermarket while traditional sago starch (lemantak) was obtained from local wet-market. In this study, the physicochemical (moisture content, colour, particle size and microstructure) and functional pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9db4f05c0d154cf897fa1eea95bac858
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Simultaneous Rayleigh scattering and OH-PLIF imaging measurements of temperature and OH were used to investigate the properties of turbulent premixed flames, including the nature of the 2D thermal structures and scalar dissipation rate in the Cambrid
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::9183d51d21a4f5206bcf44eb1f01336c
https://www.repository.cam.ac.uk/handle/1810/285744
https://www.repository.cam.ac.uk/handle/1810/285744
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Food Research Journal; Dec2019, Vol. 26 Issue 6, p1861-1869, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.