Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Muscat blanc"'
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Although Muscat Blanc “à petit grains” and Red Muscat grape varieties are both cultivated in the Douro Demarcated Region (Portugal), only Muscat Blanc is currently authorized for the production of the fortified wine “Moscatel do Douro”. The
Autor:
Peršić, Martina
Grapevine (Vitis vinifera L.) accessions 'Muscat Blanc', 'Muškat Momjanski' and 'Moscato Giallo' are traditionally cultivated on Istrian peninsula, well-known to consumers of Istrian wines and especially appreciated as highly aromatic, muscat-odour
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::da3b839f86d7867448c285860975a2b0
https://www.bib.irb.hr/1037173
https://www.bib.irb.hr/1037173
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Martina Persic, Mikulic-Petkovsek, Maja, Bubola, Marijan, Jug, Tjasa, Pelengic, Radojko, Rusjan, Denis
Publikováno v:
Web of Science
The grapevine accession 'Muškat Momjanski' is traditionally cultivated on Istrian peninsula, it is well-known to consumers of Istrian wines and especially appreciated as highly aromatic, muscat-odour wine accession. To the extent of our knowledge, t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::51d2016fa42710c3d903d0435e0431f4
https://publons.com/publon/26941792/
https://publons.com/publon/26941792/