Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Musa paradisiaca formatypica"'
Publikováno v:
Jurnal Ilmu Dasar, Vol 12, Iss 2, Pp 210-225 (2011)
Lactic acid bacteria (LAB) can be found on food products such as milk and meat products, cerealia, cassava, fruits or vegetable products. The objectives of this research were to identify phenotypic and genotypic of lactic acid bacteria isolated from
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/80b425baa75341be88331dc7b0a42fe7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Pisang kepok (Musa acuminate L.) merupakan produk yang cukup perspektif dalam pengembangan sumber pangan local karena pisang dapat tumbuh di sembarang tempat sehingga produksi buahnya selalu tersedia, namun cepat rusak setelah lepas panen karena mela
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2356::71aec633b58d8b4b786f089933183840
http://repository.unhas.ac.id/handle/123456789/208
http://repository.unhas.ac.id/handle/123456789/208