Zobrazeno 1 - 10
of 97
pro vyhledávání: '"Musa paradisiaca formatypica"'
Publikováno v:
Jurnal Sain Peternakan Indonesia, Vol 18, Iss 4, Pp 274-282 (2023)
One of the beef processing is sausage, which is well known in the community. At this time, the need for fast food (ready-to-cook) is increasing. The main ingredient used to produce sausages for stuffing is tapioca flour. The increasing price of tapio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2c076ad762b14bd1aa08ee660a769d9c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Jurnal Teknologi dan Industri Pertanian Indonesia, Vol 13, Iss 1, Pp 31-36 (2021)
Snack bar was a solid rod-shaped food, made from a mixture of dry ingredients such as cereals, nuts, grains and fruits which can be consumed as a snack. Binder is needed in making a snack bar. Puree can be used as binder in making snack bar. The snac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/488a023167be453198f3a759fb410366
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Putri Ade Rahma Yulis, Yelfira Sari
Publikováno v:
Al-Kimia, Vol 8, Iss 2, Pp 189-200 (2020)
This study examined the content of banana peel. The research began with an extraction process then continued with phytochemical tests. Qualitatively result showed banana peel contain quite complex secondary metabolites including flavonoids, saponins,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b72eaed2b28c491889b0d19e55734f99
Publikováno v:
Kovalen: Jurnal Riset Kimia, Vol 6, Iss 1, Pp 39-44 (2020)
This research aimed to determine the percentage of mercury metal ion adsorbed in kapok banana peel’s activated carbon. It was done by applying Completely Randomized Design (CRD) with 6 variations of contact time, pH, and mercury concentration (i.e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e76a51b38e5b487c9fb33e7782948c18
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
F. Arifan, S.V.S. Primartu
Publikováno v:
Food Research. 7:31-36
This study compared two physicochemical characteristics of carboxymethyl cellulose to determine the effect of adding variations in carboxy methyl cellulose (CMC) concentration and ageing time to ice cream products. There were three treatments in one
Publikováno v:
Prosiding : Seminar Nasional Ekonomi dan Teknologi. :65-73
Pisang merupakan salah satu hasil tanaman hortikultura yang perishable dan butuh penanganan lebih lanjut untuk memperpanjang umur simpannya. Pembuatan fruit leather merupakan salah satu upaya diversifikasi olahan pisang yang mudah diolah dan banyak d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.