Zobrazeno 1 - 10
of 29 846
pro vyhledávání: '"Murta"'
Autor:
Escobar-Beiza, Natalia1 (AUTHOR) nsescobar@uc.cl, Pérez-Correa, José R.1 (AUTHOR) perez@ing.puc.cl, Franco, Wendy1,2 (AUTHOR) perez@ing.puc.cl
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Oct2023, Vol. 24 Issue 20, p15197. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Röth, J.1 (AUTHOR) joschka.roeth@rwth-aachen.de, Baniasad, A.1 (AUTHOR), Froidl, F.1 (AUTHOR), Ostlender, J.1 (AUTHOR), Boreham, C.2 (AUTHOR), Hall, L.2 (AUTHOR), Littke, R.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Earth Sciences. Feb2023, Vol. 112 Issue 1, p265-295. 31p.
Autor:
Espinoza-Tellez, Teófilo1 teofilo.espinoza@ulagos.cl, Miguel Bastías-Montes, José2, Quevedo-León, Roberto1, Valencia-Aguilar, Emir1, Díaz-Carrasco, Oscar1, Ángel Solano-Cornejo, Miguel3, Mesa-Mesina, Francisco4
Publikováno v:
Scientia Agropecuaria. ene-mar2021, Vol. 12 Issue 1, p121-131. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jéssica López, Antonio Vega-Gálvez, Kong S. Ah-Hen, Angela Rodríguez, Issis Quispe-Fuentes, Carla Delporte, Gabriela Valenzuela-Barra, Yennyfer Arancibia, Angara Zambrano
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 14 (2023)
This study evaluated the effects of different drying methods (freeze drying, vacuum drying, infrared drying, convective drying, and sun drying) on the biological properties of berries from the Chilean murta (Ugni molinae Turcz) shrub. Physical-chemic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a35447ec27424539b2e46ac94f112e46
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Natalia Fuentes-Jorquera, Roberto I. Canales, José R. Pérez-Correa, Jara Pérez-Jiménez, María Salomé Mariotti-Celis
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 13, Iss 6, p 623 (2024)
Ugni candollei, commonly known as white murta, is a native Chilean berry with a polyphenol composition that has been underexplored. This study aimed to establish a comprehensive profile of white murta polyphenols using ultra-performance liquid chroma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e24f6e1b99b24f229e2bca3414326a32
Autor:
López, Jéssica1 (AUTHOR) jessica.lopez@pucv.cl, Vega-Gálvez, Antonio2 (AUTHOR), Rodríguez, Angela2 (AUTHOR), Stucken, Karina2 (AUTHOR), Barraza, Claudia3 (AUTHOR), Aguilera, Lorgio E.3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Berry Research. 2019, Vol. 9 Issue 4, p587-601. 15p.