Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"Murdiati Agnes"'
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 80, p 04005 (2023)
In this study we investigated the effect of three kinds of palm oil product (refined bleached deodorized palm oil (RBDPO), red palm oil (RPO) and palm kernel oil (PKO)) on the serum glutamic oxaloacetic transaminase (SGOT), serum glutamic pyruvic tra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a5c0206ed11b4ac5827b76102e11a48a
Autor:
Tsalissavrina, Iva1, Murdiati, Agnes2, Raharjo, Sri2, Lestari, Lily Arsanti3 lily_al@ugm.ac.id
Publikováno v:
Indonesian Journal of Pharmacy / Majalah Farmasi Indonesia. 2023, Vol. 34 Issue 3, p460-470. 11p.
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings; 2024, Vol. 2957 Issue 1, p1-6, 6p
Publikováno v:
Food Science & Biotechnology; Feb2024, Vol. 33 Issue 3, p645-655, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
APRILIA, Veriani1,2, MURDIATI, Agnes2, HASTUTI, Pudji2, HARMAYANI, Eni2 eniharmayani@ugm.ac.id
Publikováno v:
Walailak Journal of Science & Technology. 8/15/2021, Vol. 18 Issue 16, p1-12. 12p.
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings Online; February 2024, Vol. 2957 Issue: 1 p060028-60033, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Siswati, TRi, Murdiati, Agnes
Publikováno v:
Jurnal Kebijakan Kesehatan Indonesia : JKKI; Vol 11, No 2 (2022)
Jurnal Kebijakan Kesehatan Indonesia; Vol 11, No 2 (2022)
2620 4703
2089 2624
Jurnal Kebijakan Kesehatan Indonesia; Vol 11, No 2 (2022)
2620 4703
2089 2624
Yogyakarta Special Region is a provinces with a low prevalence of stunting children in Indonesia as many as 21%. Many policies support reducing stunting children effort. This study aims to analysis of policies related to reduce stunting. The method w
Publikováno v:
Indonesian Food and Nutrition Progress; Vol 19, No 1 (2022); 14-20
Cowpea has high protein content which makes it is potential to be utilized as a protein isolate. However, cowpeas contain some anti-nutritional compounds which can lower the nutritional quality of the cowpeas. It is necessary to reduce the antinutrit