Zobrazeno 1 - 10
of 562
pro vyhledávání: '"Murch, S"'
Autor:
Murch, S. J., Saxena, P. K.
Publikováno v:
In Vitro Cellular & Developmental Biology. Plant, 2005 May 01. 41(3), 226-231.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4293846
Publikováno v:
In Vitro Cellular & Developmental Biology. Plant, 1999 Jan 01. 35(1), 102-105.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4293168
Autor:
Erland, Lauren, Dumigan, Christopher R., Forsyth, Jillian A., Frolova, Liubov, Yasunaga, Adam, Li, Isaac T. S., Deyholos, Michael, Murch, S. J. (Susan J.)
Melatonin is a human neurotransmitter and plant signalling metabolite that perceives and directs plant metabolism. The mechanisms of melatonin action in plants remain undefined. We hypothesized that roots have a melatonin-specific receptor and/or tra
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::d55d90e182e5ee7315e62f474b158b4b
Publikováno v:
In Vitro Cellular & Developmental Biology. Plant, 2006 Nov 01. 42(6), 607-613.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/20461631
Autor:
Mudge, E. M.1,2 (AUTHOR), Murch, S. J.1 (AUTHOR), Brown, P. N.2,3 (AUTHOR) Paula_Brown@bcit.ca
Publikováno v:
Scientific Reports. 8/30/2018, Vol. 8 Issue 1, p1-12. 12p.
Publikováno v:
In Vitro Cellular & Developmental Biology. Plant, 1998 Oct 01. 34(4), 267-275.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/20065000
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Heart, Lung and Circulation 2022 31 Supplement 3:S69-S69
Background & Aims: Over the last decade, clinical experiences and research studies raised concerns regarding use of proton pump inhibitors (PPIs) as part of the diagnostic strategy for eosinophilic esophagitis (EoE). We aimed to clarify the use of PP
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::9d1f5ad333fc32963dd60898a904ef76
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3107018
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3107018
Publikováno v:
In Clinical Nutrition 2002 21(6):515-520