Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Muralikrishna, Gudipati"'
Autor:
Takoudjou Miafo, Ange-Patrice, Koubala, Benoît Bargui, Muralikrishna, Gudipati, Kansci, Germain, Fokou, Elie
Publikováno v:
In Bioactive Carbohydrates and Dietary Fibre November 2022 28
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 50, Iss , Pp 127-136 (2018)
An acidic arabinogalactan (AGP-2) isolated from green gram Hemicellulose-B was purified using Sephacryl S-400 and its molecular weight was found to be ∼1200 kDa. Characterization of the AGP-2 by various structural methods indicated 1,3- β- D- Gala
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6bc6343a39cc447f9a78ec85e8bbbc90
Publikováno v:
ACS Food Science & Technology. 1:865-873
Autor:
Muralikrishna, Gudipati
Mucilaginous Polysaccharides of Cowpea (Vigna Sinensis) and Linseed (Linum Usitatissimum)
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2009/2488
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Research International. 113:269-276
Green gram, rich in dietary fiber is known to enhance the function of immune system. However information pertaining to the immunomodulatory potential of its non starch polysaccharides (NSPs) is scanty. Hence, five different NSPs were extracted succes
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The Journal of General and Applied Microbiology. 63:355-361
Resistant starch is not digestible in the small intestine and is fermented by lactic acid bacteria in the large intestine into short chain fatty acids, such as acetate, propionate and butyrate, which result in several health benefits in analogy with
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Carbohydrate Polymers. 92:1978-1983
In the recent years there has been a growing interest in the use of oligosaccharides as prebiotics to modulate gut microbiota with an aim to improve the gut health. Though xylo-oligosaccharides (XOS) have been increasingly used as prebiotics, informa