Zobrazeno 1 - 10
of 979
pro vyhledávání: '"Murakami Kentaro"'
Autor:
Murakami, Kentaro, Zhao, Jianjun
While the ability to build quantum computers is improving dramatically, developing quantum algorithms is limited and relies on human insight and ingenuity. Although a number of quantum programming languages have been developed, it is challenging for
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2210.02766
Autor:
Arimatsu, Natsuko, Amemiya, Ayumi, Hayano, Koichi, Murakami, Kentaro, Toyozumi, Takeshi, Matsumoto, Yasunori, Kurata, Yoshihiro, Matsubara, Hisahiro
Publikováno v:
In Asia-Pacific Journal of Oncology Nursing November 2024 11(11)
Autor:
Murakami, Kentaro, Shinozaki, Nana, Okuhara, Tsuyoshi, McCaffrey, Tracy A., Livingstone, M. Barbara E.
Publikováno v:
In Appetite 1 May 2024 196
Publikováno v:
In Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics June 2024
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kobayashi Satomi, Murakami Kentaro, Sasaki Satoshi, Uenishi Kazuhiro, Yamasaki Mitsuyo, Hayabuchi Hitomi, Goda Toshinao, Oka Jun, Baba Keiko, Ohki Kazuko, Watanabe Reiko, Sugiyamama Yoshiko
Publikováno v:
Nutrition Journal, Vol 11, Iss 1, p 91 (2012)
Abstract Background The association between dietary total antioxidant capacity (TAC) from different assays and serum C-reactive protein (CRP) has not been assessed in non-Western populations. We examined the association between dietary TAC and serum
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/272d07f78faf47f299f848a5a93b6aec
Autor:
Okubo Hitomi, Murakami Kentaro, Sasaki Satoshi, Tanaka Keiko, Takahashi Yoshiko, Miyake Yoshihiro
Publikováno v:
BMC Public Health, Vol 8, Iss 1, p 39 (2008)
Abstract Background Much research has shown that soy products inhibited various diseases. However, no published studies have examined the effects of consumption of soy and isoflavones on periodontal disease. The aim of this study was to investigate w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6d9eb28481dc4d8fb2f2740454ac3bc3