Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"Munton, S.L."'
Autor:
Birch, G.G., Munton, S.L.
Publikováno v:
Chemical Senses; Jan1981, Vol. 6 Issue 1, p45-52, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ketelsen, S.M., Keay, C.L.
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); Nov/Dec93, Vol. 58 Issue 6, p1418, 4p, 4 Charts, 3 Graphs
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); Mar1991, Vol. 56 Issue 2, p535-542, 8p
Autor:
Chavez, Atala Lopez, Birch, Gordon G.
Publikováno v:
Chemical Senses; Apr1997, Vol. 22 Issue 2, p149-161, 13p
Publikováno v:
Metabolites (2218-1989); Mar2020, Vol. 10 Issue 3, p95, 1p
Sensory evaluation is a scientific discipline used to evoke, measure, analyse and interpret responses to products perceived through the senses of sight, smell, touch, taste and hearing. It is used to reveal insights into the way in which sensory prop
Autor:
Harry T. Lawless
Sensory evaluation is a scientific discipline used to evoke, measure, analyse and interpret responses to products perceived through the senses of sight, smell, touch, taste and hearing. It is used to reveal insights into the way in which sensory prop
Autor:
Hildegarde Heymann, Harry T. Lawless
The field of sensory evaluation has matured in the last half century to be come a recognized discipline in the food and consumer sciences and an important part of the foods and consumer products industries. Sensory pro fessionals enjoy widespread