Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Munk, Merete B."'
Autor:
Chow, Ching Yue, Rodríguez, Raquel M., Riantiningtyas, Reisya R., Munk, Merete B., Ahrné, Lilia, Bredie, Wender L.P.
Publikováno v:
In Food Research International August 2023 170
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids October 2022 131
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2019 89:700-706
Publikováno v:
In Journal of Colloid And Interface Science 1 April 2014 419:134-141
Autor:
Munk, Merete B., Marangoni, Alejandro G., Ludvigsen, Hanne K., Norn, Viggo, Knudsen, Jes C., Risbo, Jens, Ipsen, Richard, Andersen, Mogens L.
Publikováno v:
In Food Research International December 2013 54(2):1738-1745
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Munk, Merete B.1,2, Andersen, Mogens L.2
Publikováno v:
European Journal of Lipid Science & Technology. Oct2015, Vol. 117 Issue 10, p1627-1635. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sager VF; Department of Food Science, Faculty of Science, University of Copenhagen, 10 DK-1165 Frederiksberg C, Denmark., Munk MB; Department of Food Science, Faculty of Science, University of Copenhagen, 10 DK-1165 Frederiksberg C, Denmark., Hansen MS; Innovation Centre, Arla Foods, Skejby, 8260 Viby, Denmark., Bredie WLP; Department of Food Science, Faculty of Science, University of Copenhagen, 10 DK-1165 Frederiksberg C, Denmark., Ahrné L; Department of Food Science, Faculty of Science, University of Copenhagen, 10 DK-1165 Frederiksberg C, Denmark.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2020 Dec 22; Vol. 10 (1). Date of Electronic Publication: 2020 Dec 22.