Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Munialo, C.D."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Proteins in Food Processing Edition: Second Edition. 2018:501-521
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pouvreau, L.A.M., van Wijlen, Emke, Klok, Jan, Urbonaite, V., Munialo, C.D., de Jongh, H.H.J.
Publikováno v:
Journal of Food Science 81 (2016) 4
Journal of Food Science, 81(4), N982-N990
Journal of Food Science, 81(4), N982-N990
To evaluate the importance of the water holding capacity for the elastically stored energy of protein gels, a range of gels were created from proteins from different origin (plant: pea and soy proteins, and animal: whey, blood plasma, egg white prote
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5f737964acd651ea6f6fdade1e2a55b4
https://research.wur.nl/en/publications/water-holding-as-determinant-for-the-elastically-stored-energy-in
https://research.wur.nl/en/publications/water-holding-as-determinant-for-the-elastically-stored-energy-in
Autor:
Munialo, C.D.
Summary In-depth understanding of the ability of networks to store energy is of prime importance in tailoring and engineering of food products. In this thesis structural aspects of stranded networks and how they affect the ability of protein-based ge
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::fc323f43df305e2530e3799e4bbeb4ef
https://research.wur.nl/en/publications/energy-storage-and-dissipation-in-deformed-protein-based-networks
https://research.wur.nl/en/publications/energy-storage-and-dissipation-in-deformed-protein-based-networks
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Acton, J.C., Agyei, D., Akhtar, Y., Aluko, R.E., Amigo, L., Arntfield, S.D., Aryee, A.N.A., Atarés, L., Cavaletto, M., Chaplot, S., Chiralt, A., Dawson, P.L., de Jongh, H.H.J., Dumay, J., Edwards, J.S., Euston, S.R., Fang, Y., Feliz, D.J., Fernández-Tomé, S., Fleurence, J., Fox, P.F., González-Martínez, C., Guerrieri, N., Guo, S., Häkkinen, S.T., Henrich, A.W., Hernández-Ledesma, B., Hettiarachchy, N.S., Horax, R., Huppertz, T., Isman, M.B., Kelly, A.L., Kilara, A., Lacroix, I.M.E., Li-Chan, E.C.Y., Mazorra-Manzano, M.A., Miralles, B., Morançais, M., Moreno-Hernández, J.M., Munialo, C.D., Nagano, T., Nishinari, K., Nuutila, A.M., Okolie, C.L., Pacheco-Aguilar, R., Post, M.J., Ramírez-Suárez, J.C., Recio, I., Ritala, A., Scanlon, M.G., Shang, N., Udenigwe, C.C., Vaghela, M.N., Vargas, M., Wang, R., Whitaker, J.R., Wu, J., Xiong, Y.L.
Publikováno v:
In Proteins in Food Processing Edition: Second Edition. 2018:xi-xiii