Zobrazeno 1 - 10
of 70
pro vyhledávání: '"Munguti, J."'
Autor:
Kyule, D. N.1 domsjos2016@gmail.com, Mburu, S. W.2, Munguti, J. M.1, Obiero, K. O.3, Abwao, J. O.1, Ndegwa, D.4, Outa, N.5, Ogello, E.5
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition & Development. Nov2023, Vol. 23 Issue 10, p24940-24963. 24p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ogello, E. O.1 erioch2006@yahoo.com, Munguti, J. M.2
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition & Development. Nov2016, Vol. 16 Issue 4, p11331-11350. 20p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
East African Medical Journal; Vol 94, No 1 (2017); 1-5
Background: The quality of fish could be a challenge both locally and internationally as microbial contaminants may result in infections of humans when seafood is handled unhygienically. This is because enteric bacteria such as Escherichia coli, Stap
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development; Vol 17, No 1 (2017); 11832-11847
On the global scene, aquaculture accounts for about 50% of total fish production amounting to about 80 million metric tonnes. It is estimated that another 40 million metric tonnes of aquatic food will be required by the year 2030. Today, fish farming
Autor:
Munguti J M, Ogello E O
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development; Vol 16, No 4 (2016); 11331-11350
Food insecurity remains one of the most visible dimensions of poverty. The increasing population amid competition for land and water resources means that the global demand for food will continue to increase. In Kenya, the food insecurity trend is wor
Autor:
Munguti, J.1 jonathanmunguti@hotmail.com, Charo-Karisa, H.1, Opiyo, M. A.1, Ogello, E. O.2, Marijani, E.3, Nzayisenga, L.4, Liti, D.5
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition & Development. Mar2012, Vol. 12 Issue 3, p6136-6155. 21p. 5 Charts, 1 Map.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.